Pályázati hírek

Tájékoztató a Gyors növekedésű (gazella) vállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása című (GINOP 1.2.7-17 kódszámú) felhívás beadási lehetőségének átmeneti szüneteltetéséről

2018.02.02.

2018. január 10-én elindult az a Középvállalati Fejlesztési Program, amely a GINOP-1.1.4-16 kódszámú felhívás alapján a nagy növekedési képességű (High Growth Companies, HGC) feldolgozóipari kis- és középvállalkozások versenyképességének növelését, fejlesztését célozza. A hazai kis- és középvállalati szektorban működő feldolgozóipari vállalkozásokra irányuló program megalapozó kutatásokat és célcsoport felméréseket is tartalmaz. Várható, hogy már a program kezdeti szakaszában olyan, fejlesztéspolitikai szempontból mértékadó alátámasztó adatok és információk kerülnek felszínre, amelyek szükségessé teszik a GINOP-1.2.7-17 kódszámú felhívás módosítását. Mindezek alapján az Irányító Hatóság a GINOP-1.2.7-17 Gyors növekedésű (gazella) vállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása című felhívás keretében a támogatási kérelmek második értékelési szakaszra vonatkozó beadhatóságának kezdő időpontját (2018. február 15.) elhalasztja a felhívás felülvizsgálata és pontosítása idejére. A beadhatóságot megelőzően az Irányító Hatóság megfelelő időt biztosít a változások feldolgozására és a felkészülésre.

A módosításokról és a beadhatóság új dátumáról közlemény jelenik meg. Kérjük, kövessék figyelemmel a www.palyazat.gov.hu oldalon megjelenő információkat!

Forrás: palyazat.gov.hu.